El Xavi marxa a Filipines (I)

Aquest matí, cap allà les 10:30, el Xavi i jo estàvem a l’Aeroport de Barcelona. Hi érem perquè el Xavi marxava a Filipines. Fa uns mesos, Turkish Airlines va llençar una nova ruta que connectava Barcelona i Manila i per promocionar-la van posar uns preus d’escàndol, que eren menys de la meitat del preu habitual. En quan ho vam descobrir, ens vam posar a parlar-ho. Tots dos volíem anar-hi però era el Xavi qui ho volia fer especialment. Mirant les dates ens vam adonar de què, com era d’esperar, no n’hi havia cap que pogués compaginar amb els exàmens finals de la universitat; així que vaig animar-lo a fer el que ell volia, comprar el vol.

Des d’aleshores, el temps ha passat volant. Hem marxat de vacances, hem tornat, hem decidit escriure un blog, etc. He de dir que estic contenta de què decidís agafar aquests vols perquè sé que viatjar el fa molt feliç i a mi m’agrada veure’l així. També he de dir que la distància física aquest cop és més gran però aquest cop m’hi sento més aprop. És el primer cop marxa sol des de què tenim el blog i anar-vos explicant tot allò que fa, on anirà o què hi veurà fa que sigui una cosa dels dos i això em fa sentir algo millor. Res m’hagués agradat més que marxar tres setmanes a Filipines amb ell però aquest cop no ha pogut ser…

Sobre els aspectes més “viatgers” us diré que en un principi el Xavi s’estarà tres setmanes al país i que durant aquest temps visitarà llocs com: Boracay, Bohol, Palawan, Manila, Banaue, etc. També anirà a conèixer un dels micos més petits i més graciosos del món: els Tarsis de Filipines. Podeu seguir què farà el Xavi a través del Twitter i amb el hashtag: #XaviinthePhilippines.

A més per tal de compensar els dies que estarem sense veure’ns amb una alegria, aquest matí ens hem decidit a comprar un vol. Així que com ja és oficial, al Setembre marxem a Macedònia!! Com potser a algú dels qui ho llegiu li pot servir d’utilitat, tot i que és una mica just de temps, us expliquem que només avui Wizzair regala la segona plaça en qualsevol dels seus vols gratis (només haureu de pagar la despesa administrativa)!!

Finalment i amb més temps, també us volem avisar dels 2×1 que ofereix Vueling per qui reservi entre el 19 i el 25 de maig. Els vols reservats han de volar entre l’1 i el 23 de juny a alguna de les destinacions de la llista (podeu consultar-la fent clic aquí) per tal de que s’apliqui el descompte. Sabem que no es tant bo com el de Wizzair però potser us serveix.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s