Qui som?

Els “Queixalada al Món” som el Xavi i la Núria. Ens encanta descobrir nous països, menjars i cultures. Som uns enamorats dels viatges, ja siguin grans o petits, i creiem que mantenir-nos en moviment és el que ens fa viure. Ens hem decidit a obrir aquest blog perquè no volem oblidar els detalls que una càmara no pot plasmar; volem que es mantinguin vius i no només en els nostres difusos records.

Si el que trobeu aquí us interesa o us és d’utilitat ja estarem més que satisfets!

Si voleu saber alguna cosa més de nosaltres:

Xavi: sóc graduat en Economia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Sóc una persona inquieta i dinàmica, el meu “leitmotiv” és la recerca constant d’aventures. Apasionat de la fotografia. He viatjat sol i acompanyat. Sempre amb la motxilla preparada. Actualment, vivint a Santiago de Xile i descobrint el continent Sudamericà.

Núria: sóc estudiant d’Administració i Direcció d’Empreses en anglès a la UAB. La meva inquietut per viatjar va començar amb 15 anys, quan vaig agafar sola l’avió per marxar al Regne Unit. Des d’aleshores sempre he buscat qualsevol motiu per viatjar. M’encanta el menjar asiàtic i desitjo irrefrenablement viatjar una llarga temporada a Àsia per poder-hi menjar cada día. Actualment, residint a Barcelona.

Des de fa uns anys, anem documentant digitalment el nostre recorregut. Podeu trobar fotografies dels països on hem estat al nostre Instagram

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s