Jornades dels Grans Viatges: Àmsterdam?

Fa dos caps de setmana vam poder assistir a les primeres Jornadas de los Grandes Viajes organitzades a Barcelona per en Pablo i la Itziar de la Editorial Viajera i ungranviaje.org. Nosaltres vam anar-hi el divendres i el dissabte per la tarda, ja que el dissabte pel matí teníem un compromís esportiu.

El Xavi ja havia estat a unes xerrades sobre viatges uns anys abans però per mi era la primera vegada i la veritat és que vaig quedar encantada. L’ambient de les jornades i les històries de tots els ponents van ser meravelloses. Fa gairebé 3 mesos que no marxem de viatge i l’últim que vam fer, a Tunísia, va deixar-me clar com volia viatjar. Trobar-te en mig d’una sala en la que escoltes a gent explicant les històries que tu somies viure com marxar durant un temps indefinit, viatjar a Àsia o Sud Amèrica… Fa que t’adonis de què no és gens impossible.

A més, durant les jornades va haver-hi diferents concursos i sortejos. Nosaltres vam participar en els que es van realitzar en la sala, com una assegurança de mochileros o una subscripció a la revista digital Altaïr, i en el concurs de Vueling. Aquest últim era tan senzill com penjar una fotografia, a poder ser amb el logotip de Vueling, a les xarxes socials de Twitter o Instagram amb els hastags #Vueling i #JGVbcn. Teníem l’esperança de què ens toquessin els dos bitllets d’avió i… Així va ser!

La nostra alegria al descobrir-ho va ser immensa perquè portàvem tot el matí buscant vols i possibles viatges a fer tan aviat com poguéssim, perquè ho necessitem! Encara no sabem quan hi anirem ni on anirem, però quan tinguem més detalls us ho farem saber.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s